İstanbul'daki terör saldırısı

Başbakan Yıldırım, hastanede tedavileri devam eden yaralıları ziyaret etti

İSTANBUL (AA) - Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul'daki terör saldırısında yaralananları tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

Başbakan Yıldırım, terör saldırısı ile ilgili, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Başbakanlık Müsteşarı Fuat Oktay, Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, İstanbul Valisi Vasip Şahin ile İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'ın katılımıyla Başbakanlık Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde düzenlenen toplantının ardından Ulus'taki Liv Hospital'a geldi.

Burada, hastane yetkililerinden bilgi alan Yıldırım, daha sonra terör saldırısında yaralananları ziyaret etti. Ziyarette Yıldırım'a, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ile İstanbul Valisi Vasip Şahin de eşlik etti.

AA

Gündem Haberleri

Kara Ocak Şehitleri Anıldı
BAHİS REKLAMI KRİZİ
Yasaklı Doktor Davası Başlıyor: 25 Yaşındaki Semanur’un Ölümü Mahkemede
Bursa’nın 2050 Yol Haritası: Uydu Kentler Haziranda Açıklanıyor
Kar ve Fırtına Geliyor: Meteoroloji’den Kritik Uyarı