İstanbul'daki terör saldırısı

Beşiktaş Kulübü, saldırıda Vodafone Arena'dan Sorumlu Özel Güvenlik Şube Emniyet Müdürü ve Kongre Üyesi Vefa Karakurdu ile Kartal Yuvası mağazası çalışanlarından Tunç Uncu'nun şehit olduğunu bildirdi

İSTANBUL (AA) - Beşiktaş Kulübü, İstanbul'daki terör saldırısında Vodafone Arena'dan Sorumlu Özel Güvenlik Şube Emniyet Müdürü ve Kongre Üyesi Vefa Karakurdu ile Kartal Yuvası mağazası çalışanlarından Tunç Uncu'nun şehit olduğunu bildirdi.

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, saldırıda, Vodafone Arena'dan Sorumlu Özel Güvenlik Şube Emniyet Müdürü ve Kongre Üyeleri Vefa Karakurdu ile Kartal Yuvası mağazası çalışanlarından 29 yaşındaki Tunç Uncu'nun şehit olmasından derin üzüntü duyulduğu belirtildi.

Açıklamada, "Hain saldırıda kaybettiğimiz tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz." ifadelerine yer verildi.

AA

Gündem Haberleri

Köprü ve Otoyollara 30 Yıllık Özelleştirme
Ruhi Çenet’ten Gündem Olan Hasidik Yahudiler Belgeseli Açıklaması
Kayseri'de Ezber Bozan Lezzet: Pastırmanın Turşusunu Yaptılar!
Rutubet Nedeniyle Sıvalar Döküldü, Tarih Gün Yüzüne Çıktı
KONYA SINAVI GEÇTİ Mİ?