İstanbul'daki terör operasyonu

Emperyalizme ve Oligarşiye Karşı Yürüyüş dergisinin binasına yapılan operasyonda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 7 şüpheli tutuklandı

İSTANBUL (AA) - Sultangazi'de, Emperyalizme ve Oligarşiye Karşı Yürüyüş dergisinin binasına 1 hafta önce düzenlenen operasyonda yakalanarak adliyeye sevk edilen 7 kişi tutuklandı.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde gözaltında tutulan H.S, S.B, M.M.D, T.S, H.P, E.K. ve Z.A'nın işlemleri tamamlandı.

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edilen 7 şüpheli tutuklandı.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin koordinasyonunda özel harekat, çevik kuvvet, itfaiye ve polis helikopterinin de desteğiyle terör örgütü DHKP/C elemanlarının deşifre edilmesi amacıyla 26 Nisan'da gerçekleştirilen operasyonda, Sultangazi'deki Emperyalizme ve Oligarşiye Karşı Yürüyüş dergisinin binasında, terör örgütü DHKP/C ile ilgili olduğu ileri sürülen bazı doküman ve dijital malzemeye el konulmuş, 7 kişi gözaltına alınmıştı.

- İzinsiz pankart açmak isteyenlere adli kontrol kararı

Öte yandan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde Taksim Meydanı'na izinsiz girerek, "Halk Cephesi" yazılı pankart açmak istedikleri iddiasıyla gözaltına alınan ve işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen Ö.Ç. ile D.A. ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

AA

Gündem Haberleri

ASRIN FELAKETİ 3. YILINDA
BÖCEK AİLESİ FACİASINDA İDDİANAME TAMAMLANDI
Dilek İmamoğlu’nun Kardeşi Ali Kaya Gözaltına Alındı
Danıştay, Gökçek dosyasını yeniden açtı
Astsubay Kıdemli Başçavuş Talat Okur şehit oldu