İstanbul'daki terör operasyonu

Sultangazi'de, Emperyalizme ve Oligarşiye Karşı Yürüyüş dergisinin binasında yapılan aramada, terör örgütü DHKP/C ile ilgili olduğu öne sürülen bazı dokümanlara el konuldu, operasyonda 5 kişi gözaltına alındı

İSTANBUL (AA) - Sultangazi'de, Emperyalizme ve Oligarşiye Karşı Yürüyüş dergisinin binasına düzenlenen operasyonda 5 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin koordinasyonunda özel harekat, çevik kuvvet, itfaiye ve polis helikopterinin de desteğiyle terör örgütü DHKP/C elemanlarının deşifre edilmesi amacıyla gerçekleştirilen operasyonda, Sultangazi'deki Emperyalizme ve Oligarşiye Karşı Yürüyüş dergisinin binasında arama yapıldı.

Binada, terör örgütü DHKP/C ile ilgili olduğu ileri sürülen bazı doküman ve dijital malzemeye el konuldu. Operasyonda, H.B, S.B, M.M.D, T.S. ve H.F. gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan yerleşkesindeki Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürülen şüphelilerin işlemleri sürüyor.

AA

Gündem Haberleri

Türkiye ile Azerbaycan arasında akademik işbirliği güçleniyor
Yapay zekâ ile ses klonlama dolandırıcılığı Türkiye’de artıyor
Kapora dolandırıcılığı! Fren ustası aracını ilanda görünce şok oldu
BU TABELAYI GÖRÜNCE SAKIN YOLA GİRMEYİN
Vatandaşlar isyanda: İcikli'ye girenle bağlantı kesiliyor