İstanbul'daki terör operasyonu

Okmeydanı'nda terör örgütü DHKP/C'ye yönelik operasyonda gözaltına alınan 5 kişiden, canlı bomba eylemi hazırlığında olduğu belirtilen şüphelinin de aralarında bulunduğu 4'ü tutuklandı

İSTANBUL (AA) - İstanbul'da terör örgütü DHKP/C'ye yönelik operasyonda gözaltına alınan 5 kişiden 4'ü tutuklandı.

Okmeydanı'nda 18 Ocak'ta helikopter, itfaiye ve AFAD destekli gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 5 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edilen bu kişilerden, canlı bomba eylemi hazırlığında olduğu belirtilen şüphelinin de aralarında bulunduğu 4'ü tutuklandı.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, polis helikopteri, Özel Harekat, Çevik Kuvvet, itfaiye ve AFAD ekiplerinin desteğiyle Okmeydanı'ndaki Gençlik Federasyonuna operasyon düzenleyerek 5 kişiyi gözaltına almıştı.

AA

Gündem Haberleri

İstanbul semalarında ilginç manzara
ÖĞRETMENLERE SON GÖREV
ZİNCİR MARKET DENETİMİNDE ŞOK GÖRÜNTÜLER
Trump Kapalıçarşı’da da kaybetti
Karaya oturan kuru yük gemisi dronla görüntülendi