İstanbul'daki şiddetli yağış

CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, Silivri'de selden evleri zarar gören vatandaşları ziyaret etti

İSTANBUL (AA) - CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, Silivri'de selden evleri zarar gören vatandaşları ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

Canpolat, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil ile Silivri'de 18 Temmuz'da etkili olan yağışta evleri ve eşyaları zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Vatandaşların sorunlarını dinleyen Canpolat, yaptığı açıklamada, Silivri'de Damlıca Deresi'nin ıslah edilmesi gerektiğini belirterek, konuyu Büyükşehir Belediye Meclisi gündemine taşıyacaklarını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın da buradaki incelemeleri sırasında konuyu gündeme getirdiğini hatırlatan Canpolat, "Biz de takipçisi olacağız." dedi.

AA

Gündem Haberleri

Kara Ocak Şehitleri Anıldı
BAHİS REKLAMI KRİZİ
Yasaklı Doktor Davası Başlıyor: 25 Yaşındaki Semanur’un Ölümü Mahkemede
Bursa’nın 2050 Yol Haritası: Uydu Kentler Haziranda Açıklanıyor
Kar ve Fırtına Geliyor: Meteoroloji’den Kritik Uyarı