İstanbul'daki şiddetli yağış

Silivri'de etkili olan şiddetli yağışın ardından, su altında kalan evlerin bulunduğu bölgede su tahliye çalışması tamamlandı

İSTANBUL (AA) - Silivri'de önceki gün etkili olan yağışın ardından su altında kalan evlerin bulunduğu bölgede su tahliye çalışması tamamlandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ile Silivri Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar bugün sona erdi.

Suların çekilmesiyle birlikte vatandaşlar evlerini temizlemeye başladı. Bazı vatandaşlar kullanılamaz hale gelen eşyalarını çöpe attı.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bölgede 2009 yılında yaşanan sel sonucu bazı derelerin ıslah edildiğini anımsatarak, "Islah edilen noktalarda bugüne kadar bir sel yaşanmadı. Önceki günkü şiddetli yağışın gece saatlerinde olmaması olası bir can kaybının önüne geçti.'' dedi.

Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Silivri Belediyesi bazı vatandaşları konaklamaları için ilçedeki otellere yerleştirdi.

AA

Gündem Haberleri

15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti
Barışın binlerce yıllık izi Hattuşa’da gün yüzüne çıktı