İstanbul'daki PDY davası

Eski emniyet müdürleri Ali Fuat Yılmazer ve Erol Demirhan'ın da aralarında bulunduğu 3'ü tutuklu 143 polisin yargılandığı "casusluk ve yasa dışı dinleme" davası, 13 Aralık'a ertelendi

İSTANBUL (AA) - Eski emniyet müdürleri Ali Fuat Yılmazer ve Erol Demirhan'ın da aralarında bulunduğu 3'ü tutuklu 143 polisin yargılandığı Paralel Devlet Yapılanması'nın (PDY) "casusluk ve yasa dışı dinleme" davası, 13 Aralık'a ertelendi.

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada 721 sayfalık iddianamenin özetinin okunmasına devam edildi.

Mahkeme heyeti, mesai bitimine doğru iddianamenin okunması işlemine son vererek sanık ve sanık avukatlarının taleplerinin alınmasına geçti. Söz alan tutuklu sanık ve avukatları tahliye talebinde bulundu.

Mahkeme heyeti, tutuklu sanıkların tahliye taleplerini reddederek, duruşmayı 13 ile 14 Aralık'a erteledi.


AA

Gündem Haberleri

Kara Ocak Şehitleri Anıldı
BAHİS REKLAMI KRİZİ
Yasaklı Doktor Davası Başlıyor: 25 Yaşındaki Semanur’un Ölümü Mahkemede
Bursa’nın 2050 Yol Haritası: Uydu Kentler Haziranda Açıklanıyor
Kar ve Fırtına Geliyor: Meteoroloji’den Kritik Uyarı