İstanbul’da yoğun sis etkili oldu

İstanbul'da gece saatlerinde başlayan yoğun sis, sabah saatlerinde de etkisini sürdürdü.

İstanbul'da gece saatlerinde başlayan yoğun sis, sabah saatlerinde de etkisini sürdürdü. Sis nedeniyle E5 Karayolunda görüş mesafesi düşerken sürücüler zor anlar yaşadı.

İstanbul'da gece saatlerinde başlayan sabah gece saatlerinde de etkisini sürdürdü. Sis, yüksek kesimlerde etkisini gösterirken E5 Karayolunda da etkili oldu. E5 Karayolunda yoğun sis nedeniyle görüş mesafesi düşerken sürücüler zor anlar yaşadı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Trafik Yoğunluk Haritasına göre, kentteki trafik yoğunluğu saat 09.00 itibariyle yüzde 62 olarak ölçülürken, bazı bölgelerde sabah saatlerinde etkili olan sis daha sonra etkisini kaybetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Fahrettin Kayhan Hayatını Kaybetti
DAĞLARIN EFELERİ YERLEŞİM YERLERİNE İNDİ
Kadir İnanır görüntülendi! Yaşaması mucize
Baraj tahliye suyu sel oldu, geçtiği tarlaları küçülttü
TİGEM’den ’'kayıp yarış atları' açıklaması: Yalan