İstanbul’da uyuşturucu operasyonu

Üsküdar’daki operasyonda, 62 kilo 600 gram bonzai, 165 gram esrar ve 38 kök Hint keneviri ele geçirildi- Operasyonda gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü tutuklandı

İSTANBUL (AA) - İstanbul’da 62 kilo 600 gram bonzai, 165 gram esrar ve 38 kök Hint kenevirinin ele geçirildiği operasyonda yakalanan 4 kişiden 3'ü tutuklandı.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Üsküdar’da müstakil bir evde oluşturulan seralarda uyuşturucu madde üretildiği bilgisi üzerine çalışma başlattı. Söz konusu adrese 20 Ocak’ta operasyon düzenleyen ekipler, 4 kişiyi gözaltına aldı.

Adreste yapılan aramada, 62 kilo 600 gram bonzai, 165 gram esrar, 38 kök Hint keneviri, Hint keneviri yetiştirmede kullanılan bir miktar katı ve sıvı gübre ile sera yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 şüpheliden 3’ü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, biri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

AA

Gündem Haberleri

Adalet Bakanlığından Rojin Kabaiş Açıklaması: DNA İncelemesi Yapıldı
DOA ARTIK DAHA KOLAY
Hava Harp Okulu öğrencisi Veli Bilgin eğitim sırasında hayatını kaybetti
Kendisinden olmayan çocuk için mahkemeye borçlu çıktı
Aile Mahkemelerinde Yargı Hızlandı: Temizleme Oranı Yüzde 100’ü Aştı