İstanbul'da uyuşturucu operasyonu

Kağıthane, Başakşehir, Fatih, Beyoğlu ve Kadıköy'de düzenlenen operasyonlarda, 79 kilo 550 gram eroin, 28 kilo 432 gram Hint keneviri, 335 gram esrar, 764 gram metamfetamin ele geçirildi- Operasyonlarda yakalanan 8 kişiden 7'si tutuklandı

İSTANBUL (AA) - İstanbul'da düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 8 şüpheliden 7'si tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Afganistan'dan getirilen uyuşturucu maddeleri satmak istedikleri belirlenen kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Kağıthane, Başakşehir, Fatih, Beyoğlu ve Kadıköy'de tespit edilen adreslere düzenlenen operasyonlarda 8 kişi gözaltına alındı.

Adreslerde yapılan aramalarda, 79 kilo 550 gram eroin, 28 kilo 432 gram Hint keneviri, 335 gram esrar, 764 gram metamfetamin ve 6 hassas terazi ele geçirildi.

Şüphelilerin, Afganistan'dan getirilen uyuşturucu maddelerin bir kısmını İstanbul'da piyasaya sürmeyi, bir kısmını da Avrupa ülkelerine göndermeyi planladıkları bildirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen B.A. (29), A.A. (39), R.A. (39), N.Ş. (25), H.H.B. (61), F.Ş. (41) ve K.Ç. (43) tutuklandı, F.K. (24) ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

AA

Gündem Haberleri

RADYATÖRÜ ŞALGAMLA DOLDURDU
Seyahatsever Projesi'yle 628 Bin Genç Türkiye'yi Gezdi
Polat Alemdar'ın babası da ifade verdi
15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor