İstanbul'da uyuşturucu operasyonu

Büyükçekmece'de düzenlenen operasyonda, 241 bin 605 uyuşturucu hap ele geçirildi- Operasyonda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

İSTANBUL (AA) - Büyükçekmece'de, 241 bin 605 uyuşturucu hapın ele geçirildiği operasyonda yakalanan 3 kişi tutuklandı.

İstanbul Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ve Büyükçekmece Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yapan kişilerin yakalanması amacıyla ilçede operasyon düzenledi.

Belirlenen adreslere düzenlenen baskınlarda, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen M.A.S. (34), H.P. (34) ve Ü.B. (46) gözaltına alındı.

Narkotik dedektör köpeklerinin de katıldığı operasyonda 48 kilo 320 gram ağırlığında 241 bin 605 captagon uyuşturucu hap, ruhsatsız tabanca ve hassas terazi ele geçirildi. Firar eden 1 şüphelinin ise arandığı bildirildi.

Operasyonda ele geçirilen uyuşturucu hapın, son 4 yıldır İstanbul'da elde edilen en yüksek uyuşturucu hap miktarı olduğu öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli tutuklandı.

AA

Gündem Haberleri

78 Türk şehitliği belgesel oluyor
Yangın Bölgelerinde Hasar Tespiti Bitti: 5 İlde Yaralar Sarılıyor!
Yıkımı Engellemek İçin Lüks Araçları Siper Ettiler
Deprem bağışları mercek altında! Ahbap'a en yüksek bağışı yapan ünlüler belli oldu
Giza Piramitleri'nin Yasaklı Zirvesinde Bakın Ne Bulundu!