İstanbul'da uyuşturucu operasyonu

Kartal'daki operasyonda yaklaşık 50 kilogram esrar ele geçirildi, gözaltına alınan 3 kişiden 2'si tutuklandı

İSTANBUL (AA) - İstanbul'da düzenlenen operasyonda 50 kilo 350 gram esrar ele geçirildi, gözaltına alınan 3 kişiden 2'si tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 28 Kasım'da Kartal'da uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen şüphelilerin yakalanması ve uyuşturucu maddelerin ele geçirilmesi için düzenlediği eş zamanlı operasyonda Türkmenistanlı G.K. (54) isimli kadın ile A.A. (24) ve C.A'yı (32) gözaltına aldı.

Adreslerde yapılan aramalarda, 50 kilogram ot esrar, 350 gram toz esrar, 3 hassas terazi ve 10 fişek ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2'si tutuklanırken Türkmenistan uyruklu G.K. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

AA

Gündem Haberleri

Gümrükte Kırılan Eserler Beyan Dışı Çıktı
Dinar'da 4.1 Büyüklüğünde Depremin Ardından Son Durum
Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu son yolculuğuna uğurlandı
30 Yılda Vaatler Arttı, Atmosferdeki Karbon Yoğunluğu Yüzde 18 Büyüdü
SON 66 YILIN EN YAĞIŞLI DÖNEMİ