İstanbul'da uyuşturucu operasyonları

Kentte, 1-9 Eylül'de düzenlenen 6 operasyonda, 155 kilogram eroin, 70 kilogram skunk, 10 kilogram kokain, 8 kilogram Afyon sakızı, 3 kilogram metamfetamin ile 150 bin ecstacy hap ele geçirildi- Gözaltına alınan 6'sı yabancı 22 kişi tutuklandı

İSTANBUL (AA) - İstanbul'da düzenlenen 6 operasyonda, 155 kilogram eroin, 70 kilogram skunk, 10 kilogram kokain, 8 kilogram Afyon sakızı, 3 kilogram metamfetamin ile 150 bin ecstacy hap ele geçirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uluslararası bağlantısı olan bazı şebekelerin yurt dışından gelen uyuşturucuyu piyasaya süreceği istihbaratı üzerine çalışma başlattı.

Pendik, Bayrampaşa, Küçükçekmece, Gaziosmanpaşa, Fatih, Eyüpsultan, Esenyurt, Bahçelievler, Bakırköy, Beylikdüzü, Silivri ve Çatalca'da 1-9 Eylül'de düzenlenen operasyonlarda, 6'sı İranlı 22 kişi gözaltına alındı.

Adres ve araçlarda yapılan aramalarda, 155 kilogram eroin, 70 kilogram skunk, 10 kilogram kokain, 8 kilogram Afyon sakızı ve 3 kilogram metamfetamin ile 150 bin ecstacy hap ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 22 şüpheli tutuklandı.

Gündem Haberleri

İMAMOĞLU BÖYLE SAVUNMA YAPTI
3 bin yıllık Hisar Arkeopark 2026’nın ilk ayında açılıyor
Riva’da harabeye dönen Legend Otel kaderine terk edildi
VATANDAŞA ULAŞIM ŞOKU
'Ölüyorum' diye bağırdı: Garsonun Heimlich müdahalesi hayata döndürdü