İstanbul'da uyuşturucu operasyonları

Silivri ve Pendik'teki operasyonlarda, 130 kilogram eroin, 310 kilogram skank ele geçirildi- Gözaltına alınan yabancı uyruklu 2 kişi tutuklandı

İSTANBUL (AA) - İstanbul'da 130 kilogram eroin ve 310 kilogram skankın ele geçirildiği operasyonlarda gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 17 Mayıs'ta Silivri'de Hırvatistan'dan gelen bir kamyonete düzenlediği operasyonda, kamyonetin tavan kısmına zulalanmış 310 kilogram skank ele geçirdi.

Ayrıca, 20 Mayıs'ta Pendik'te yapılan baskında, İran'dan gelen ve Avrupa'ya hurma ile helva götüren bir tırda, hurma ve helva kutuları içerisine saklanmış 130 kilogram eroin bulundu.

Gözaltına alınan Hırvatistan uyruklu M.Z. ve İranlı B.M. emniyetteki işlemlerin ardından nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

AA

Gündem Haberleri

Bolvadin esnafı için büyük müjde
Palamut geri döndü, Marmara ve Karadeniz yeniden palamutla doluyor
MSB’den Terörle Mücadele, Hudut Güvenliği ve Savunma Sanayii Açıklaması
250 Milyon Avroluk AVM’nin Dibindeki Yol Patates Tarlasına Döndü
Kasım Ayı Yaşlı ve Engelli Aylıkları Hesaplara Yatırılmaya Başlandı