İstanbul'da trafiği tehlikeye düşürenlere gözaltı

Kağıthane Tüneli ile Tuzla'da otomobille drift yapmak suretiyle trafikteki araçları tehlikeye düşürdükleri öne sürülen sürücüler gözaltına alındı

İSTANBUL (AA) - İstanbul'da, otomobille drift yapmak suretiyle trafikteki araçları tehlikeye düşürdükleri iddia edilen sürücüler gözaltına alındı

İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı Sivil Trafik Ekipler Amirliği, Kağıthane Tüneli ile Tuzla'da otomobilleriyle drift yapan ve trafikteki araçları tehlikeye düşüren sürücülerin görüntülerinin sosyal medyada yer almasının ardından çalışma başlattı.

Görüntüleri inceleyen polis, Kağıthane Tüneli'nde drift yapan sürücüler Ünal T. (33) ve Teoman D. (28) ile Tuzla'da drift yaptığı tespit edilen Furkan B'yi (24) gözaltına aldı.

Şüphelilere "trafiği tehlikeye düşürmekten" suçunda 235'er lira para cezası kesilirken, ehliyetlerine de el konuldu.

Şişli Emniyet Müdürlüğü'ne gönderilen Ünal T. ve Teoman D. ile Orhanlı Polis Merkezi'ne teslim edilen Furkan B'nin, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

AA

Gündem Haberleri

300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti
Barışın binlerce yıllık izi Hattuşa’da gün yüzüne çıktı
Kocaeli tarımında çift hasat dönemi