İstanbul’da torbacılara yönelik narkotik operasyonu gerçekleştirildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde 5 ilçede torbacılara yönelik operasyon gerçekleştirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde 5 ilçede torbacılara yönelik operasyon gerçekleştirildi. 3 aylık fiziki ve teknik takip sonucu yapılan operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi.

İstanbul'da Zeytinburnu merkezli Esenyurt, Fatih, Küçükmece ve Silivri ilçelerinde daha önceden belirlenen 48 adrese yapılan eş zamanlı düzenlenen operasyona; özel harekât polisleri de destek verdi. Polis helikopteri de destekli olarak operasyonda görev aldı.

Uyuşturucu ticareti yaptıkları belirlenen 74 şahsın yakalanması için adreslere düzenlenen operasyonlarda uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi.

POLİS-ADLİYE Haberleri

MİLYONLUK DEVİRLERİN PERDE ARKASI
Ankara'da Kız Çocuklarını Tacizciden Kurtaran Yaşlı Adam Darp Edildi
Parası Olmadığı İçin Öldürüldü: Düğün Fotoğrafçısı Cinayetinde Şok Detay
Etimesgut Belediyesi'ndeki Yolsuzluk Soruşturmasında Dev Delil Klasörü
Etimesgut soruşturmasında yeni perde: Beşikçioğlu'na 7 suçlama