İstanbul'da şüpheli paketler fünye ile patlatıldı

D-100 Karayolu Okmeydanı-Taksim bağlantı yolu kenarına bırakılan ve fünye ile patlatılan iki şüpheli paketin, poşetler ve folyoya sarılmış piknik tüpleri olduğu belirlendi

İSTANBUL (AA) - Okmeydanı'nda yol kenarına asılan yasa dışı iki pankarta iple bağlanan iki şüpheli paket, fünye ile patlatıldı.

Alınan bilgiye göre, yüzleri maskeli 5 kişi, D-100 Karayolu Okmeydanı-Taksim bağlantı yolu Okmeydanı Köprülü Kavşağı altındaki parmaklıklara ikişer pankart ve paket bırakarak kaçtı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelerek çevrede geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri, bağlantı yolunu iki yönlü olarak trafiğe kapattı. Bu nedenle D-100 Karayolu Okmeydanı-Taksim bağlantı yolunda yoğun araç trafiği oluştu.

Özel giysilerini giyerek inceleme yapan bomba imha uzmanı, pankartlara iple bağlanarak üzerine poşetler ve folyo sarılmış piknik tüplerinden oluşan iki paketi fünye ile kontrollü olarak patlattı.

Bomba görünümü verilen paketlerle ilgili herhangi bir olumsuzluk bulunmadığının anlaşılmasının ardından yol yeniden ulaşıma açıldı.

AA

Gündem Haberleri

Kasım Ayı Yaşlı ve Engelli Aylıkları Hesaplara Yatırılmaya Başlandı
Gümrükte Kırılan Eserler Beyan Dışı Çıktı
Dinar'da 4.1 Büyüklüğünde Depremin Ardından Son Durum
Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu son yolculuğuna uğurlandı
30 Yılda Vaatler Arttı, Atmosferdeki Karbon Yoğunluğu Yüzde 18 Büyüdü