İstanbul'da sahte içki operasyonu

Silivri'de düzenlenen iki ayrı operasyonda, çok sayıda sahte içki ile içki üretiminde kullanılan damıtma ve kaynatma düzeneği ele geçirildi - Sahte içki üretimi iddiasıyla iki kişi hakkında işlem yapıldı

İSTANBUL (AA) - Silivri'de düzenlenen iki ayrı operasyonda, çok sayıda sahte içki ile içki üretiminde kullanılan damıtma ve kaynatma düzeneği ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, yılbaşı öncesi sahte içki üretiminin engellenmesine yönelik çalışma yapan Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Piri Mehmet Paşa ve Cumhuriyet mahallelerinde sahte içki üretildiği belirlenen iki adrese operasyon düzenledi.

Söz konusu adreslerde arama yapan polis ekipleri, çok sayıda sahte içki ile içki üretiminde kullanılan damıtma ve kaynatma düzeneği ele geçirdi.

Ele geçirilen sahte içkilerle ilgili iki kişi hakkında, işlem yapıldı.


AA

Gündem Haberleri

6 ŞİRKETE EL KONULDU
KAHVEHANE MÜDAVİMLERİNE YARGITAY’DAN KÖTÜ HABER
AFRİKA'NIN BELALISI TÜRKİYE'YE GÖRÜNTÜLENDİ
Bir günde 10 bin yolcu! Türkiye'nin en yeni metrosu
SOSYAL MEDYANIN YENİ FENOMENİ