İstanbul'da organize suç örgütü operasyonu

Esenyur'ta düzenlenen operasyonda silah ticareti, kaçakçılık ve yağma amaçlı tehdit yaptıkları iddiasıyla haklarında gözaltı kararı verilen 38 kişiden 35'i yakalandı

İSTANBUL (AA) - İstanbul'da organize suç örgütüne yönelik operasyonda, haklarında gözaltı kararı verilen 38 kişiden 35'i yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Esenyurt'ta bir şebekenin silah ticareti ve kaçakçılığın yanı sıra çok sayıda yağma amaçlı tehdit eylemi yaptığını belirledi.

Söz konusu soruşturma kapsamında bu sabah operasyon başlatan ekipler, haklarında gözaltı kararı bulunan 38 kişiden 35'ini yakaladı.

Adreslerde yapılan aramalarda, 8 ruhsatsız tabanca, 2 av tüfeği, 349 mermi, 1 milyon lira değerinde 29 senet, 6 çek ve 29 bin 500 lira para ele geçirildi.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

AA

Gündem Haberleri

Köprü ve Otoyollara 30 Yıllık Özelleştirme
Ruhi Çenet’ten Gündem Olan Hasidik Yahudiler Belgeseli Açıklaması
Kayseri'de Ezber Bozan Lezzet: Pastırmanın Turşusunu Yaptılar!
Rutubet Nedeniyle Sıvalar Döküldü, Tarih Gün Yüzüne Çıktı
KONYA SINAVI GEÇTİ Mİ?