İstanbul'da kuyumcu soygunu

Küçükçekmece'de, kuyumcudan 520 bin lira değerinde altın ve pırlanta çalan şüphelilerin, elektronik kepengi, kopyaladıkları kumandayla açtıkları tespit edildi

İSTANBUL (AA) - Küçükçekmece'de bir kuyumcuda gerçekleştirilen soygunda, 520 bin lira değerinde altın ve pırlanta çalındığı belirlendi.

Alınan bilgiye göre, 10 Ağustos gecesi Küçükçekmece Halkalı'da bir kuyumcu dükkanına otomobil ile yaklaşan 3 şüpheli, kepengi açarak içeri girdi. Soyguncuların, kilit frekanslarını kopyaladıkları elektronik kepengi kumandayla açarak içeri girdiği tespit edildi.

Yüzleri maskeli şüpheliler, 3 dakika içerisinde tezgah ve raflarda bulunan 520 bin lira değerindeki altın ve pırlantayı ekmek kasalarına doldurarak kaçtı.

Şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Yaklaşık 2 ay önce ise soyulan dükkanın bitişiğindeki kuyumcudan, 1 milyon lira değerinde altının ekmek kasaları ile çalındığı öğrenildi.

AA

Gündem Haberleri

300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti
Barışın binlerce yıllık izi Hattuşa’da gün yüzüne çıktı
Kocaeli tarımında çift hasat dönemi