İstanbul'da kumar operasyonu

Sancaktepe, Arnavutköy ve Sarıyer’de 5 adrese düzenlenen operasyonunda, 9 tombala makinesi 3 kamera, 5 televizyon, tombala kartları ve malzemeleri ele geçirildi

İSTANBUL (AA) - İstanbul'da düzenlenen operasyonda, 9 tombala makinesi ile kumar oynamakta kullanılan çok miktarda malzeme ele geçirildi.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Sancaktepe, Arnavutköy ve Sarıyer'de kaçak kumar oynatılan yerlerin belirlenmesi için çalışma başlattı.

Fiziki ve teknik takibin sonucunda, kumar oynatan kişilerin güvenlik güçlerinin dikkatini çekmemek için villa, müstakil ev ve lokanta gibi mekanları seçtikleri belirlendi.

Kumar oynatıldığı tespit edilen 5 adreste yapılan aramalarda 9 tombala makinesi, 3 kamera, 5 televizyon, tombala kartları ve malzemeleri bulundu.

Operasyonda, kumar oynatan 30 kişi hakkında idari işlem uygulanırken kumar oynayan 112 kişiye de 25 bin lira para cezası kesildi.

AA

Gündem Haberleri

Asperger sendromlu biyomedikal mühendisinden ilham veren başarı
110 MİLYON YOLCU
HSK’dan Yargıtay’a 8 yeni üye ataması Resmi Gazete’de
İlber Ortaylı'nın kızı: Dolu dolu bir hayat yaşadı
SON DAKİKA... İlber Ortaylı Hayatını Kaybetti! Ünlü Tarihçiden Acı Haber Geldi