İstanbul'da korsan kitap, CD ve DVD operasyonu

Kentte 15 ilçede düzenlenen operasyonda, bandrolsüz 32 bin 21 kitap, 32 bin 550 CD ve DVD ile 2 çoğaltma cihazı ele geçirildi

İSTANBUL (AA) - İstanbul'da düzenlenen operasyonda, bandrolsüz 32 bin 21 kitap, 32 bin 550 CD ve DVD ile 2 çoğaltma cihazı ele geçirildi.

İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, Avcılar, Bayrampaşa, Bağcılar, Bahçelievler, Beşiktaş, Fatih, Kartal, Kadıköy, Kağıthane, Maltepe, Sultangazi, Ümraniye, Üsküdar, Zeytinburnu ve Şişli'de 40 iş yerine operasyon düzenledi.

İş yerlerinde yapılan aramada, bandrolsüz 32 bin 21 kitap, 32 bin 550 CD ve DVD, 200 kitap kapağı, 5 bin 500 kitap forması ile 2 çoğaltma cihazı bulundu.

Operasyon kapsamında 30 kişi hakkında 5846 sayılı "Fikir ve Sanar Eserleri Kanunu"na muhalefet kapsamında yasal işlem yapıldığı bildirildi.

AA

Gündem Haberleri

Kara Ocak Şehitleri Anıldı
BAHİS REKLAMI KRİZİ
Yasaklı Doktor Davası Başlıyor: 25 Yaşındaki Semanur’un Ölümü Mahkemede
Bursa’nın 2050 Yol Haritası: Uydu Kentler Haziranda Açıklanıyor
Kar ve Fırtına Geliyor: Meteoroloji’den Kritik Uyarı