İstanbul'da kar yağışı

THY Genel Müdürü Ekşi: - "Atatürk Havalimanı'nda yoğun bir karla mücadele ve temizlik ile salı günü 300 sefer icra edilmesi planlanmıştır"

İSTANBUL (AA) - Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, Atatürk Havalimanı'nda yoğun bir karla mücadele ve temizlik çalışmasıyla yarın 300 uçuş planladıklarını bildirdi.

Ekşi, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, aşırı kar yağışı ve düşük görüş şartları kısıtlaması dahilinde, Atatürk Havalimanı'ndan bugün 79 sefer icra ettiklerini aktardı.

Yolculardan THY'nin internet sitesini takip etmelerini isteyen Ekşi, "Atatürk Havalimanı'nda yoğun bir karla mücadele ve temizlik ile salı günü 300 sefer icra edilmesi planlanmıştır." ifadesini kullandı.

AA

Gündem Haberleri

Riva’da harabeye dönen Legend Otel kaderine terk edildi
VATANDAŞA ULAŞIM ŞOKU
'Ölüyorum' diye bağırdı: Garsonun Heimlich müdahalesi hayata döndürdü
7 yeni lezzet ve Hatay Sarısı İpeği tescillendi
Bakanlıklarda personel hareketliliği: Yeni atamalar açıklandı