İstanbul'da hırsızlık operasyonu

Gece, iş yerlerinden hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı

İSTANBUL (AA) - İstanbul'da, gece iş yerlerinden hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kent genelinde gece iş yerlerinden hırsızlık yapan zanlıları yakalanmak için çalışma başlattı.

İş yerlerinin güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye alan polis, emniyette hırsızlıktan çok sayıda kaydı bulunan şüphelilerin kimliklerini belirledi.

Küçükçekmece'de şüphelilerin adreslerine düzenlenen operasyonda, Masum Y. (21), İsmail K. (17) ve T.T (26) yakalandı.

Gözaltına alınan şüphelilerin 15 iş yerinden hırsızlık yaptıkları belirlendi.

Bu arada, şüphelilerin kepenklerini kırarak girdikleri iş yerinden çelik kasayı taşıma anları ile cep telefonu satan bir iş yerinin camlarını taşla kırması güvenlik kameralarına yansıdı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Masum Y. ve İsmail K. tutuklandı, T.T ise savcılıktaki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

AA

Gündem Haberleri

Polat Alemdar'ın babası da ifade verdi
15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti