İstanbul’da helikopter destekli "Yeditepe Huzur Uygulaması"

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, helikopter destekli "Yeditepe Huzur Uygulaması" gerçekleştirdi.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, helikopter destekli "Yeditepe Huzur Uygulaması" gerçekleştirdi. Taksim'de gerçekleştirilen uygulamada şüpheli şahısların kimlik sorguları yapılırken araçlar ise tek tek arandı.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü tarafından saat 19.00 sıralarında il genelinde helikopter destekli "Yeditepe Huzur Uygulaması" yapıldı. Uygulama, Beyoğlu Taksim Meydanı, Fatih Millet Caddesi ve Kadıköy başta olmak üzere belirlenen birçok noktada gerçekleştirildi. Uygulamaya, Asayiş Şube Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlükleri, Önleyici Hizmetler, Trafik Denetleme, Havacılık ve Narkotik Suçlarla Mücadele şubelerine bağlı polis ekipleri katıldı.

Taksim Meydanı'ndaki denetimde trafik ekipleri, sürücü ve araçların belgelerini inceledi. Asayiş ekipleri de araçları kontrol ederek, sürücü ve yolcuların üst aramasını gerçekleştirdi. Polis helikopterinin de destek verdiği uygulamada narkotik köpeği araçları didik didik aradı. Uygulamanın gecenin ilerleyen saatlerine kadar süreceği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Takla Atan Araçtan İndi, Yanına Gelen Ördekle Mücadele Etti!
Güvenlik Kameraları Kaydetti, Mahkeme "Takipsizlik" Dedi!
Yol kenarında neden bekliyorsun diyerek saldırdılar
Halfeti Belediyesi Operasyonunda Şafak Baskını: Şeref Albayrak Dahil 29 Tutuklama!
Çanakkale’de Emekli Öğretmen Dehşeti: Önce Eşini Öldürdü, Sonra İntihar Etti!