İstanbul'da fuhuş ve uyuşturucu operasyonu

Beylikdüzü'nde, kadınlara fuhuş yaptırdıkları ve uyuşturucu sattırdıkları öne sürülen 3 kişi gözaltına alındı

İSTANBUL (AA) - Beylikdüzü'nde düzenlenen operasyonda, kadınlara fuhuş yaptırdıkları ve uyuşturucu sattırdıkları iddia edilen 3 şüpheli yakalandı.

Beylikdüzü Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Ekipleri, 3'ü yabancı uyruklu 5 kadının fuhşa zorlandığı ve uyuşturucu sattırıldığı istihbaratı üzerine çalışma başlattı.

Polis ekipleri, teknik ve fiziki takibin ardından Adnan Kahveci Mahallesi'nde 7 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda, M.S, T.Ö. ve C.S.B. gözaltına alınırken, şüpheliler tarafından alıkonulan 5 kadın kurtarıldı.

Adreslerde yapılan aramalarda, 10 bin 235 uyuşturucu hap, 1 kilogram skank, 10 gram esrar, 1 ruhsatsız tabanca, 9 mermi, 1 hassas terazi ile uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 40 bin lira, 275 avro ve 150 dolar ele geçirildi.

Şüphelilerden T.Ö. ve C.S.B. ifadeleri alındıktan sonra savcılık talimatıyla emniyetten serbest bırakılırken, M.S. Büyükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi.

Olaya ilişkin 2 kişinin de arandığı bildirildi.

AA

Gündem Haberleri

Riva’da harabeye dönen Legend Otel kaderine terk edildi
VATANDAŞA ULAŞIM ŞOKU
'Ölüyorum' diye bağırdı: Garsonun Heimlich müdahalesi hayata döndürdü
7 yeni lezzet ve Hatay Sarısı İpeği tescillendi
Bakanlıklarda personel hareketliliği: Yeni atamalar açıklandı