İstanbul'da FETÖ/PDY operasyonu

Güngören İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonda gözaltına alınan 17 şüpheliden 13'ü tutuklandı

İSTANBUL (AA) - Güngören İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 17 şüpheliden 13'ü tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Güngören İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik 26 Temmuz'da yaptığı çalışmalar neticesinde T.E.Ö (23), A.D (21), H.T (22), M.Ö (21), H.Ü (22) , H.Ü (17), T.G (28), H.B (29) ve M.E.T (29) gözaltına alındı.

Şüphelilerin ikamet, iş yeri ve araçlarında yapılan aramalarda çok sayıda kitap, CD ve kaset gibi örgütsel dokümanlar, bilgisayar, harddisk, harici bellek, cep telefonu gibi malzemeler ile 1 ABD Doları ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen 9 şüpheliden 8'i tutuklandı.

FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik 29 Temmuz'da yapılan çalışmalar sonucunda da D.A (44), P.A (45), H.A (36), S.K (43), H.Ç (48), H.Y (59), İ.E (44) ve S.Ş (39) yakalandı.

Şüphelilerin ikamet, iş yeri ve araçlarında örgütsel dokümanlar ile bilgisayar ve harddisk gibi malzemeler ele geçirildi.

Adli makamlara sevk edilen 8 şüpheliden 5'i tutuklandı.

AA

Gündem Haberleri

Helikopter kazasında hayatını kaybeden pilot son yolcuğuna uğurlandı
Fırtınada çatı sokağa uçtu: Çocuklar son anda kurtuldu
Belediyenin rüşvet ve ihale soruşturması AHBAP’a uzandı
YÖK ve 8 Üniversiteye Yeni Atama: Kararlar Resmi Gazete’de
DEPOZİTO İADE TUTARLARI DÜŞÜRÜLDÜ MÜ?