İstanbul'da elektrik kesintisi

Avrupa yakasındaki 11 ilçenin bazı bölgelerinde 29 Mart'ta elektrik kesintisine gidilecek

İSTANBUL (AA) - İstanbul'un Avrupa yakasında bazı ilçelere, planlı bakım ve iyileştirme çalıştırmaları kapsamında 29 Mart Çarşamba günü elektrik verilemeyecek.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ'den (BEDAŞ) yapılan yazılı açıklamaya göre, İstanbul'un Bağcılar, Küçükçekmece, Eyüp, Çatalca, Büyükçekmece, Sarıyer, Bahçelievler, Zeytinburnu, Esenyurt, Şişli ve Beyoğlu ilçelerinin bazı sokak, mahalle ve semtlerinde, 29 Mart'ta, 08.00-18.00 saatlerinde, değişik zaman dilimlerinde elektrik kesintisine gidilecek.

Aboneler, elektrik verilemeyecek ilçelerdeki mahalle ve sokaklara ilişkin detaylar ile kesintinin saat bilgilerine BEDAŞ'ın internet sitesinde yer alan Planlı Bakım ve Yatırım Çalışmaları bölümünden ulaşabilecek.

AA

Ekonomi Haberleri

KONYA'DA KONUT PİYASASI HIZ KAZANDI
Türk Kahve Markası Espressolab 20 Ülkede Faaliyette
HURDA ARAÇ TEŞVİĞİNDE SON RÜTUŞLAR
Konya’da değerini en çok artıran bölgeler
Konya'da yeni kurulacak sanayi sitesine 960 Milyon TL