İstanbul'da cinayet

Bahçelievler’de bir binada çıkan yangında hayatını kaybeden Suriyeli Lina Hamid’in eşinin kardeşi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı

İSTANBUL (AA) - Bahçelievler’de bir binada çıkan yangında hayatını kaybeden Suriyeli Lina Hamid’in eşinin kardeşi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Bugün saat 17.00 sularında Soğanlı Mahallesi Misket Sokak’ta bulunan bir binada çıkan yangında yaşamını yitiren Suriyeli Hamid’in eşinin, kardeşi tarafından öldürüldüğü belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, Lina Hamid’in (20) kocası E. O. (27) ve erkek kardeşi E. O. aynı evde ikamet ediyordu. E.O., daha önce tartıştıkları kardeşinin eşi Hamid ile konuşmak için eve gitti.

Evde tekrar tartışmaya başlayan ikili arasında kavga başladı. Kavganın büyümesiyle yengesi Hamid’i saç kurutma makinesinin kablosuyla boğarak öldüren E.O., cesedi yakarak evden uzaklaştı.

Bahçelievler Asayiş Şube Amirliği ekiplerince yakalanan kardeş E.O., ifadesinde cinayeti itiraf etti. Yüzünde ve ellerinde kavgadan dolayı tırnak izleri bulunan E.O.’nun üzerinden maktule ait kolye ve yüzük çıktığı öğrenildi.

Zanlı E.O.’nun emniyetteki işlemlerin ardından yarın adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

AA

Gündem Haberleri

78 Türk şehitliği belgesel oluyor
Yangın Bölgelerinde Hasar Tespiti Bitti: 5 İlde Yaralar Sarılıyor!
Yıkımı Engellemek İçin Lüks Araçları Siper Ettiler
Deprem bağışları mercek altında! Ahbap'a en yüksek bağışı yapan ünlüler belli oldu
Giza Piramitleri'nin Yasaklı Zirvesinde Bakın Ne Bulundu!