İstanbul'da bir taksi ambeleye kalktı

Taksim'de bir ticari taksinin egzozundan çıkan dumanlar tüm meydanı sardı.

Taksim'de bir ticari taksinin egzozundan çıkan dumanlar tüm meydanı sardı. Adeta dumana boğulan Taksim Meydanı'nda trafik durma noktasına geldi.

Taksim Meydanı'nda ticari taksi sürücüsü Oktay Akgül'ün arızalanan aracından yükselen dumanlar kısa sürede tüm meydanı sardı. Araçtan çıkan dumanlar nedeniyle Taksim Meydanı adeta dumanlara teslim oldu. Sürücü Akgül, "Araç partiküllü olduğundan dolayı otomatikman kendini temizliyor. Başka bir durum yok. Ben aracı durdurmuştum. Çalışması gerekiyor. Çalıştığı zaman duman atıyor, kendisini temizliyor" dedi.

Akgül, bir süre sonra aracını yeniden çalıştırdı ve ilerlemek istedi. Ancak aracın egzozundan dumanlar yükselmeye devam etti. Bunun üzerine polis ekipleri aracı park etmesini ve çalıştırmamasını söyledi. Arızalanan ticari taksi, olay yerine gelen çekiciyle bulunduğu yerden kaldırıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Konuşma bahanesiyle çağırıp kurşun yağdırdılar
Otomobilin iki tırın arasına sıkıştığı feci kaza kamerada
İki tırın arasında kağıt gibi ezildi
Zuhal Böcek'in ifadeleri ortaya çıktı! Eşini zinayla suçladı
24 ildeki siber operasyonlarında 212 şüpheli yakalandı