İstanbul'da basketbol zirvesi

- TBF ve TÜBAD iş birliğiyle organize edilen 11. Uluslararası Basketbol Antrenörü Semineri, 20-22 Haziran'da düzenlenecek


İSTANBUL (AA) - Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ile Türkiye Basketbol Antrenörleri Derneği (TÜBAD) iş birliğinde organize edilen 11. Uluslararası Basketbol Antrenörü Semineri, 20-22 Haziran'da İstanbul'da düzenlenecek.

Federasyondan yapılan açıklamaya göre, Avrupa basketbolunun önemli isimlerinin konuşmacı olarak yer alacağı seminer, Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Üç gün sürecek organizasyonda TOFAŞ Başantrenörü Orhun Ene, Fenerbahçe Doğuş Başantrenörü Zeljko Obradovic ile yardımcısı Erdem Can'ın yer alacağı teknik bölümlerin yanı sıra alanlarında uzman isimler de bulunacak.

Unutulmaz basketbolcu David Rivers, TÜBAD Başkan Vekili ve Sosyolog Çetin Yılmaz, CSKA Moskova'nın kuvvet ve kondisyon antrenörü Kostas Chatzichrisos ile beslenme uzmanı Dr. Ayşegül Çoruhlu, kendi alanlarındaki bilgi ve deneyimlerini katılımcı antrenörlerle paylaşacak.

AA

Spor Haberleri

Gençlerbirliği’nde yeni başkan Arda Çakmak
2026 Dünya Kupası kuraları çekildi: Türkiye’nin rakipleri netleşti
BAHİS OPERASYONUNDA İKİNCİ DAKGA
SÜPER LİG'DE HOCA KRİZİ
Konyaspor'un Kritik Sınavında Düdük Ümit Öztürk'te