İstanbul'da "balık boyu" denetimi

Boy yasağına uyulmadan avlandığı tespit edilen bin 519 kasa istavrit, 23 kasa lüfer ve 1 kasa ahtapottan oluşan 22 ton balığa el konuldu

İSTANBUL (AA) - İstanbul Tarım ve Orman Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şubesi ekiplerince Gürpınar Su Ürünleri Hali'nde balık boyu denetimi yapıldı.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Beylikdüzü İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Su Ürünleri kontrol görevlileri ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi zabıta ekiplerinin katıldığı denetimler, 1380 sayılı Su Ürünleri Kanunu, ilgili yönetmelik ve 4/1 numaralı Ticari Amaçlı Su Ürünleri Avcılığını Düzenleyen tebliğ hükümlerine göre gerçekleştirildi.

Denetimlerde, boy yasağına uyulmadan avlandığı belirlenen 519 kasa istavrit, 23 kasa lüfer ve 1 kasa ahtapottan oluşan 22 ton balığa el konuldu.

Gündem Haberleri

KONYA'DAN İLHAMLA
YENİ VERGİ DÜZENLEMELERİ MECLİS'TEN GEÇTİ
ADLİ EMANET BÜROLARI ALARMDA
Rize'den Erzurum'a Sıcak El: Saime Bektaş'ın Bereleri Mehmetçiklere Ulaştı
TÜRKİYE F-35'E GERİ DÖNMELİ