İstanbul'da askeri helikopterin düşmesi

Şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş İlyas Kaya'nın Eskişehir'deki babaevine acı haber ulaştı

ESKİŞEHİR (AA) - İstanbul Çekmeköy'de askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan evli ve iki çocuk babası Astsubay Kıdemli Başçavuş İlyas Kaya'nın (35) Eskişehir'de yaşayan ailesine acı haber verildi.

Şehidin babası Cemil Kaya ile annesi Şahinde Kaya'nın Işıklar Mahallesi Kırım Caddesi'nde ikamet ettiği eve gelen askeri yetkililer, şehadet haberini yakınlarına verdi.

Haberin duyulmasının ardından Kaya ailesinin komşuları ve vatandaşlar taziye için eve geldi. Şehidin babaevi ve komşu evlere Türk bayrakları asıldı.

Şehidin babası Cemil Kaya ile annesi Şahinde Kaya'nın helikopterin düştüğü haberine alır almaz, oğullarını aradıkları ulaşamayınca kara yoluyla İstanbul'a hareket ettikleri öğrenildi.

Şehidin eşi Sibel Kaya'nın İstanbul'daki bir okulda öğretmen olarak görev yaptığı bildirildi.

Gündem Haberleri

İçişleri Bakanlığı'nda Yeni Dönem: Kariyer Basamakları Artık Daha Zor!
Filtre Kahve mi Türk Kahvesi mi? Kahveli Kuşak Buluşması
Markete giremeyen yaşlı kadın engelli rampası istedi
KONYA'DA GÜNEŞ, DOĞUDA SAĞANAK
Galatasaray’ın Uruguaylı yıldızı Torreira’ya yumruklu saldırı