İstanbul'da askeri helikopterin düşmesi

Sancaktepe ilçesinde eğitim uçuşu sırasında askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 4 askerin cenazesi, Adli Tıp Kurumu'ndan alındı

İSTANBUL (AA) - İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde eğitim uçuşu yapan askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 4 askerin cenazesi, Haydarpaşa Sultan Abdülhamid Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

Samandıra Mahallesi Topçular Caddesi Fırtına Sokak'taki 4 katlı binanın çatısına çarpan askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 4 askerin cenazesi, askeri yetkililerce Adli Tıp Kurumu'ndan alındı.

Cenazeler, polis eskortu eşliğinde Haydarpaşa Sultan Abdülhamid Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

Sancaktepe'nin Samandıra Mahallesi'nde askeri helikopterin düşmesi sonucu 4 asker şehit olmuş, bir asker yaralanmıştı.


Gündem Haberleri

İBB Kreşindeki Taciz İddialarına Bakanlıktan Açıklama
“Aşkınan Koşan Yorulmaz” kitabı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2025 mesaisini anlattı
Minguzzi davasında 24’er yıl hapis cezası istinafta onandı
Saran Davasında Kritik Ara Karar: Dosya Bilirkişiye Gitti
752 Km Tünel İmha Edildi: MSB Sınır Güvenliğini Açıkladı