İstanbul'da asayiş

Kentte çeşitli suçlara karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan bin 228 kişiden 146'sı tutuklandı

İSTANBUL (AA) - İstanbul'daki denetimlerde, çeşitli suçlara karıştıkları gerekçesiyle yakalanan bin 228 kişiden 146'sı tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekipleri, 1-28 Şubat tarihlerinde asayiş, sahtecilik ve narkotik olaylarına yönelik çalışma yaptı.

Polis ekipleri, sahtecilik, narkotik, hırsızlık, ruhsatsız silah bulundurma ve diğer suçlardan 157, haklarında arama kararı bulunan bin 71 olmak üzere bin 228 kişiyi gözaltına aldı.

Şüphelilerin üzerinde ve adreslerindeki aramalarda, 34 ruhsatsız tabanca ve 356 mermi, 6 ruhsatsız av tüfeği ve 64 fişek, 6 kurusıkı tabanca ve 36 mermi, çalıntı olduğu belirlenen 500 lira değerinde altın takı, kadın çantası, 40 sahte kimlik, çalıntı 2 motosiklet ve cep telefonu, 521 gram uyuşturucu madde, 101 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen bin 228 kişiden 146'sı tutuklandı.

AA

Gündem Haberleri

Riva’da harabeye dönen Legend Otel kaderine terk edildi
VATANDAŞA ULAŞIM ŞOKU
'Ölüyorum' diye bağırdı: Garsonun Heimlich müdahalesi hayata döndürdü
7 yeni lezzet ve Hatay Sarısı İpeği tescillendi
Bakanlıklarda personel hareketliliği: Yeni atamalar açıklandı