İstanbul’da aranan terör şüphelisi Eskişehir’de yakalandı

Eskişehir'de jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, hakkında yakalama kararı olan silahlı terör örgütü üyesi bir şüpheli yakalandı.

Eskişehir'de jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, hakkında yakalama kararı olan silahlı terör örgütü üyesi bir şüpheli yakalandı.

Yapılan açıklamaya göre; Silahlı Terör Örgütü Kurma ve Yönetme suçundan İstanbul 36. Ağır Ceza Mahkemesince yakalama kararı ile aranan silahlı terör örgütü (DHKP-C) üyesi M.Ö., Eskişehir il Jandarma Komutanlığınca düzenlenen operasyon neticesinde Beylikova ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli şahsın, çıkartıldığı Beylikova Sulh Ceza Mahkemesince tutuklanarak Eskişehir H Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildiği belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Ahbaplar Suç Örgütü Soruşturmasında 4. Dalga: Hüseyin Başaran Gözaltında
ÜNLÜ İSİMLER İFADEYE ÇAĞRILDI
Siber Vatanda Dev Operasyon: 6 Binden Fazla Hesap Engellendi!
Kentin en işlek sokağında kurşun yağdırdılar
Trafik canavarı direksiyona geçti, 192 bin lira ceza yedi