İstanbul'da 1,5 milyon liralık dolandırıcılık iddiası

Bir firmanın 1 milyon 566 bin lira dolandırılmasına ilişkin 9 şüpheli gözaltına alındı

İSTANBUL (AA) - İstanbul'da bir firmanın 1 milyon 566 bin lira dolandırıldığı iddialarına ilişkin, aralarında firmanın muhasebecisinin de bulunduğu 9 şüpheli yakalandı.

Alınan bilgiye göre, bir toptancı firmasının sahibi A.Ç, çalışmadıkları bir firmanın kendilerinden yüklü miktarda alacağı olduğunu banka aracılığıyla öğrendiklerini, şirketinin muhasebecisinden şüphelendiğini söyleyerek emniyete başvurdu.

Konuyla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenleyerek aralarında muhasebeci Ö. O'nun da bulunduğu 9 şüpheliyi gözaltına aldı.

Şüphelilerin 29 farklı çek kullanarak, muhasebecinin yardımıyla 1 milyon 566 bin liralık dolandırıcılık yaptığı tespit edildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 9 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

AA

Gündem Haberleri

"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü
ASRIN FELAKETİ 3. YILINDA
BÖCEK AİLESİ FACİASINDA İDDİANAME TAMAMLANDI