İstanbul'da 1 Mayıs

Toplanma noktalarında bir araya gelen katılımcılar, Maltepe'deki miting alanına yürüyor

İSTANBUL (AA) - DİSK, KESK, Türk Tabipleri Birliği (TBB), Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) öncülüğünde bir araya gelen katılımcılar, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlaması için Maltepe Sahil Etkinlik Alanı'na yürüyor.

Miting için çeşitli sendikalara, siyasi partilere ve sivil toplum kuruluşlarına üye gruplar ile vatandaşlar, Turgut Özal Sahil Bulvarı Kartal-Cevizli tarafı, Feyzullah Caddesi ve Turgut Özal Sahil Bulvarı İdealtepe tarafında 1 Mayıs Tertip Komitesi'nce önceden belirlenen hareket alanlarında toplandı.

Katılımcılar, belirlenen üç hareket noktasından güvenlik önlemleri eşliğinde mitingin düzenleneceği Maltepe Sahil Etkinlik Alanı'na doğru ilerliyor.

Parti bayrakları, pankartlar taşıyan ve "Yaşasın 1 Mayıs" şeklinde sloganlar atarak marşlar söyleyen katılımcıların bir kısmı çocuklarıyla yürüyor.

Grupların alana girişinin tamamlanmasının ardından kutlama programı 13.00'te başlayacak.

AA

Gündem Haberleri

Polat Alemdar'ın babası da ifade verdi
15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti