İstanbul ve Ankara'daki darbe girişimine dünyadan tepkiler

Fas Teçhizat ve Lojistik Bakanı Rabbah:- "Türkiye halkı, demokrasinin ve hükümetin yanında yer alarak vatanına sahip çıktı"

RABAT (AA) - Fas Teçhizat ve Lojistik Bakanı Abdülaziz Rabbah, İstanbul ve Ankara'daki askeri darbe girişimine ilişkin, Türkiye halkının, demokrasisinin ve hükümetin yanında yer alarak vatanına sahip çıktığını belirtti.

Facebook hesabından paylaştığı mesajda askeri darbe girişimini kınayan Rabbah, şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye halkı, demokrasinin ve hükümetin yanında yer alarak vatanına sahip çıktı. Darbeciler büyük hayal kırıklığı yaşadı. Halk, liderlerine sahip çıktığı zaman mucizeler meydana getirerek ülkenin istikrarını ve güvenliğini sağlayabiliyor. Allah'ım ümmetimizi, vatanımızı ve yurdumuzu koru."

AA

Gündem Haberleri

215 YENİ DİRİ FAYIMIZ OLDU
6 ŞİRKETE EL KONULDU
KAHVEHANE MÜDAVİMLERİNE YARGITAY’DAN KÖTÜ HABER
AFRİKA'NIN BELALISI TÜRKİYE'YE GÖRÜNTÜLENDİ
Bir günde 10 bin yolcu! Türkiye'nin en yeni metrosu