İstanbul ve Ankara'daki askeri kalkışmaya tepkiler

Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Kütahya, Yalova, Eskişehir ve Bilecik'te vatandaşlar, "askeri kalkışmayı" protesto etti

BURSA (AA) - Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Kütahya, Yalova, Eskişehir ve Bilecik'te vatandaşlar, İstanbul ve Ankara'daki "askeri kalkışmaya" tepki gösterdi.

Bursa'da kentin çeşitli noktalarından konvoylar halinde gelen vatandaşlar, Fomara Meydanı'ndaki AK Parti İl Başkanlığı önü ile Heykel'de toplandı.

AK Parti ve Valilik binası önüne yaya olarak ve araçlarıyla gelen gruplar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümete desteklerini, askeri kalkışmaya ise tepkilerini dile getirdi.

Bursa kent merkezinde araç ve vatandaşların yoğunluğu nedeniyle trafik durma noktasına geldi.

Bu arada, polis ekipleri bazı noktalarda güvenlik önlemlerini artırdı, özellikle Valilik binasına giden yollar trafiğe kapatıldı.

Balıkesir, Çanakkale, Kütahya, Yalova, Eskişehir ve Bilecik'te de AK Parti binalarının önünde toplanan vatandaşlar, slogan atarak kalkışmayı protesto etti.

AA

Gündem Haberleri

Bolvadin esnafı için büyük müjde
Palamut geri döndü, Marmara ve Karadeniz yeniden palamutla doluyor
MSB’den Terörle Mücadele, Hudut Güvenliği ve Savunma Sanayii Açıklaması
250 Milyon Avroluk AVM’nin Dibindeki Yol Patates Tarlasına Döndü
Kasım Ayı Yaşlı ve Engelli Aylıkları Hesaplara Yatırılmaya Başlandı