İstanbul ve Ankara'da askeri kalkışma

Cumhurbaşkanlığı kaynakları, İstanbul ve Ankara'daki askeri kalkışmaya ilişkin, TSK adına yapıldığı iddia edilen açıklamanın TSK tarafından yapılmadığına dikkati çekerek, "Korsan bildiridir. Gerekli özenin gösterilmesini rica ederiz" açıklamasını yaptı

ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanlığı kaynaklarınca, İstanbul ve Ankara'daki askeri kalkışmaya ilişkin, TSK adına yapıldığı iddia edilen açıklamanın TSK tarafından yapılmadığı belirtilerek, bunun "korsan" bir bildiri olduğu ve gerekli özenin gösterilmesi istendi.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından, İstanbul ve Ankara'daki askeri kalkışmaya ilişkin açıklama yapıldı.

Kaynaklar, TSK adına yapıldığı iddia edilen açıklamanın TSK tarafından yapılmadığını vurgulayarak, "Korsan bildiridir. Gerekli özenin gösterilmesini rica ederiz." ifadesine yer verdi.

AA

Gündem Haberleri

Hac kurasında ismi çıkan hacı adayları sevinçten gözyaşlarını tutamadı
Dar Sokaktaki Kirişe Araçlar Çarpmasın Diye Reflektörlü Çözüm
Adalet Bakanlığından Rojin Kabaiş Açıklaması: DNA İncelemesi Yapıldı
DOA ARTIK DAHA KOLAY
Hava Harp Okulu öğrencisi Veli Bilgin eğitim sırasında hayatını kaybetti