İstanbul Spor İl Müdürü Boz, vatandaşlara aşure dağıttı

- Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikram etti


İSTANBUL (AA) - İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure dağıttı.

Taksim Meydanı'nda kurulan stantta düzenlenen aşure dağıtımına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün personeli katıldı.

Cemil Boz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürülüğü olarak muharrem ayını vatandaşlarla yaşamak istedikleri için bu organizasyonu düzenlediklerini söyledi.

Muharrem ayının inananlar açısından çok önemli bir yerinin olduğunu ifade eden Cemil Boz, şunları kaydetti:

"Aşureye baktığımız zaman çeşit çeşit meyve ve sebzelerin bir araya gelerek bir lezzet oluşturduğunu görüyoruz. Aslında biz millet olarak da böyleyiz. Her kesimiyle bir bütünüz. Aşure yaparken farklılıkları bir lezzete dönüştürebildiğimizi görüyoruz. Gönül ister ki bu lezzeti toplum olarak da yaşayalım."

Vatandaşların, organizasyona yoğun ilgi gösterdiği gözlendi.

AA

Gündem Haberleri

Sel sonrası Galatasaray stadında çalışmalar sürüyor
Marmara’da Dev Deprem Tatbikatı: 7 İl Alarm Verdi
SOKAK HAYVANLARI İÇİN YENİ ADIM
Tanzanya’nın vagonları Türkiye’den
Eyüpsultanlılardan İBB’ye gece yarısı ağaç kesimi tepkisi