İstanbul Müftülüğünden 15 Temmuz Şehitleri için mevlit

Fatih Camisi'nde düzenlenen mevlide, TBMM Başkanı Kahraman ve İstanbul Valisi Şahin de katıldı

İSTANBUL (AA) - İstanbul Müftülüğünün 15 Temmuz Şehitleri için düzenlediği anma programında Kur'an tilaveti yapıldı, mevlit okundu, dua edildi.

Fatih Camisi'nde öğle namazı öncesinde düzenlenen program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından mevlit okunan programın bir bölümüne TBMM Başkanı İsmail Kahraman ile İstanbul Valisi Vasip Şahin de katıldı.

İstanbul Müftüsü Rahmi Yaran mevlidin ardından tüm şehitler için dua etti. Şehitler için bugüne kadar 65 bin 839 hatim indirildiğini belirten Yaran, "Hepimiz fitneye karşı uyanık olalım. Ayrıca, bilgimize başvurulduğu zaman doğruyu, bildiklerimizi söylemekten çekinmeyelim. Müslüman doğru konuşmazsa, adalet yerini bulmaz. Müslüman, kendi aleyhine bile olsa doğruyu konuşan kişidir. Allah bu konuda bizleri uyarıyor. Ne olursa olsun adaletli olmayı emrediyor." dedi.

AA

Gündem Haberleri

Köprü ve Otoyollara 30 Yıllık Özelleştirme
Ruhi Çenet’ten Gündem Olan Hasidik Yahudiler Belgeseli Açıklaması
Kayseri'de Ezber Bozan Lezzet: Pastırmanın Turşusunu Yaptılar!
Rutubet Nedeniyle Sıvalar Döküldü, Tarih Gün Yüzüne Çıktı
KONYA SINAVI GEÇTİ Mİ?