İstanbul Havalimanı'ndan 232 bin 818 kişi uçtu

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi:- "İstanbul Havalimanı'nda çeyrek milyona dayandık. 10 dış, 9 iç hat olmak üzere 19 şehre bugüne kadar bin 843 sefer yaptık. Toplam 232 bin 818 yolcumuzu bu büyük proje ile tanıştırdık."

İSTANBUL (AA) - Resmi açılışı 29 Ekim 2018'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilen ve 31 Ekim'de ilk tarifeli seferin yapıldığı İstanbul Havalimanı'ndan 232 bin 818 kişi uçtu.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, Twitter'daki hesabından konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "İstanbul Havalimanı'nda çeyrek milyona dayandık.10 dış, 9 iç hat olmak üzere 19 şehre bugüne kadar bin 843 sefer yaptık. Toplam 232 bin 818 yolcumuzu bu büyük proje ile tanıştırdık. Kısa sürede yeni hatlar ile İstanbul Havalimanı'ndan uçuş ağımızı genişleteceğiz." ifadelerini kullandı.

Gündem Haberleri

KARDEŞİMİZ İÇİN GELDİK
Katar’da mahsur kalan sporcular Türkiye’ye dönmek üzere uğurlandı
Hava sahaları kapandı, tahliyede yeni rota Umman oldu
Sahurda tahanlı pide ve simit kuyruğu
Kadın Kamu Çalışanlarına 4 Gün Mesai Talebi