İstanbul Havalimanı'nda 19 Mayıs etkinliği

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Destekleme Merkezi'nde kalan 13 çocuk, İstanbul Havalimanı'nda müzik dinletisi gerçekleştirdi

İSTANBUL (AA) - Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Destekleme Merkezi'nde kalan 13 çocuk, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla İstanbul Havalimanı'nda konser verdi.

İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali'nde havalimanı işletmecisi İGA'nın desteğiyle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurtuluş mücadelesini başlatmak üzere Samsun'a çıkışının 100. yıl dönümü dolayısıyla etkinlik düzenledi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Destekleme Merkezi'nde barınan 13 çocuk, eğitmenleri eşliğinde müzik dinletisi gerçekleştirdi. Çocukların ve eğitmenlerinin çeşitli enstrümanlarla çaldığı marşlara ve şarkılara yolcular da ilgi gösterdi.

Bazı yolcular marşlara ve şarkılara eşlik etti ve etkinliği cep telefonlarıyla görüntüledi.


Gündem Haberleri

ASELSAN şehitlerine veda
EMLAKÇILARDAN 'SARI SİTE' İSYANI
Torunları için biriktirdiği 2 milyonunu dolandırıcılara kaptırdı
"AİLEMDEN GİZLİ İBADET ETTİM"
Altyapıda rekor kırıp çöpte dibi gördüler