İstanbul Havalimanı en yoğun günlerinden birini yaşadı

Salgın nedeniyle oldukça sakin zamanlar yaşayan İstanbul Havalimanı son dönemlerin en yoğun günlerinden birini yaşadı. Pasaport bankolarının önünde oluşan uzun kuyruklar oluştu

Pandemi nedeniyle uzun süredir sakin olan İstanbul Havalimanı son dönemlerin en yoğun günlerinden birini yaşadı. Pasaport bankolarının önünde oluşan uzun kuyruklar kameraya yansıdı.

İstanbul Havalimanı son dönemlerin en yoğun günlerinden birini yaşadı. Risk grubunda yer alan İstanbul'da ise sokağa çıkma kısıtlaması devam ederken, İstanbul Havalimanı'nda ise yolcu yoğunluğu yaşandı. Pasaport bankolarında yaşanan yoğunluk uzun sıraların oluşmasına neden oldu. Pasaport sırası bekleyen yolcular sosyal mesafe kurallarını hiçe saydı. Uçuşlarına gitmek için havalimanına gelen yolcular nedeniyle havalimanı güvenlik, check-in kontuarları ve pasaport kontrol noktalarında yaşanan yoğunluk kameralara yansıdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Toplanan atık miktarı vahameti ortaya koydu: Attık ki topladılar
Evlilik kredisi onaylanan çiftlerin evlilik telaşı başladı
Sen yanmasan, ben yanmasam, biz yanmazsak nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa
Pandemide pırıl pırıldı: Galata'ya ne yaptınız böyle?
MSB duyurdu: 32 terörist etkisiz hale getirildi