İstanbul emniyetine personel alımı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilecek 700 Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı için başvurular başladı

İSTANBUL (AA) - İstanbul Emniyet Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilecek 700 Çarşı ve Mahalle Bekçisi (ÇMB) alımı için başvurular başladı.

İstanbul'un 39 ilçesinde görevlendirilmek üzere alımı yapılacak olan ÇMB adaylarının yazılı ve sözlü sınava katılacakları, bu sınavlarda başarılı olan ve sağlık koşulları elverişli olanların İstanbul Emniyet Müdürlüğü bünyesinde göreve başlayacakları bildirildi.

Başvuru yapan adayların lise ve dengi okul mezunu olmaları, son bir yıldır İstanbul'da ikamet etmeleri, askerliklerini yapmış olmaları, 30 yaşından gün almamış olmaları isteniyor.

Adayların, 24 Şubat tarihine kadar İstanbul'daki ilçe emniyet müdürlüklerine hafta sonları da dahil her gün mesai saatlerinde başvurabilecekleri kaydedildi.

AA

Gündem Haberleri

Osmanlı ve Selçuklu Parkı’nda kapsamlı bakım ve onarım çalışması
15 ton bozulmuş etin piyasaya sürülmesi engellendi
Palamutta bereket, kilosu 100 TL’ye düştü
Kaçak Piercing Skandalında Yeni Gelişme: İşletme İnceleniyor
Rüzgar türbini kanatları için trafik durduruldu