İsrail'in adi yalanı ortaya çıktı

Baskına uğrayan Mavi Marmara gemisinde bulunan Alman Sol Parti eski Federal Milletvekili Norman Paech, gemiden İsrail birliklerine yönelik ateş açılmasının söz konusu olmadığını söyledi.

Baskına uğrayan Mavi Marmara gemisinde bulunan Alman Sol Parti eski Federal Milletvekili Norman Paech, gemiden İsrail birliklerine yönelik ateş açılmasının söz konusu olmadığını söyledi.

Saat 04:30 sularında İsrail botlarının sesini duyduklarını ve 10 dakika sonra da gaz bombalarının geminin güvertesine atıldığını anlatan Paech, ardından da helikopterlerden İsrail askerlerinin gemiye indiklerini söyledi.

"Kadınlar ve çocuklar en alt kattaydı, bizlerse üst katlardaydık o yüzden tüm olanları gördük" diyen eski Federal Milletvekili, 3 İsrail askerinin hafif şekilde yaralandığını gördüğünü buna karşılık ondan fazla sivilin İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu ağır yaralandığını belirtti.

Alman Sol Parti eski Federal Milletvekili Norman Paech tüm bunları kamerayla çektiğini ancak İsrail akserlerinin bu kamerayı ve kasetlerini elinden aldıklarını ifade etti.

Medya Haberleri

Kuşadası’nda yuhalanan Diva, Bursa’da alkışlarla karşılandı
Selçuklu Sarayında İktidar Savaşı Başlıyor
Gönül Dağı 7. Sezon Zaman Atlamasıyla Geliyor: Gedelli’nin Yeni Nesil Amcaoğulları Kimler Oldu?
Ciddi Sağlık Sorunlarını Geride Bırakmıştı: Ufuk Özkan Sahalara Döndü
Nüfusunun Yaklaşık 3 Katı Alanı Doldurdu