İsrail sınırda güvenliği artıracak

İsrail Başbakanı Netanyahu:- "Hükümet, tüm sınır hattı boyunca çit örülmesi ve Batı Şeria sınırında güvenlik zafiyetinin olduğu noktaları güçlendirmeyi amaçlayan uzun vadeli bir plan yapmak istiyor"

KUDÜS (AA) - İsrail hükümetinin, tüm sınır hattı boyunca ve Batı Şeria sınırında güvenlik önlemlerini artırmayı hedeflediği bildirildi.

Başbakan Binyamin Netanyahu bugün Eilat kenti yakınlarındaki Timna bölgesini ziyareti sırasında yaptığı ve İsrail Radyosu tarafından yayımlanan açıklamasında, "Hükümet, tüm sınır hattı boyunca çit örülmesi ve Batı Şeria sınırında güvenlik zafiyetinin olduğu noktaları güçlendirmeyi amaçlayan uzun vadeli bir plan yapmak istiyor" ifadesini kullandı.

İsrail uzun yıllar önce, Mısır, Suriye ve Ürdün sınırını üzerindeki farklı bölgelere duvar ve çit örmeye başlamış, Batı Şeria ve Kudüs sınırına ise duvar inşa etmişti.

AA

Gündem Haberleri

Konya’da Kamu Personeline Uygulamalı Proje Yazma Eğitimi
Hac kurasında ismi çıkan hacı adayları sevinçten gözyaşlarını tutamadı
Dar Sokaktaki Kirişe Araçlar Çarpmasın Diye Reflektörlü Çözüm
Adalet Bakanlığından Rojin Kabaiş Açıklaması: DNA İncelemesi Yapıldı
DOA ARTIK DAHA KOLAY